Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Storåkers ska lyfta Acne

Publicerad: 17 september 2014, 12:31

Michael Storåkers.

Foto: Pressbild.

Bukowskis avgående vd Michael Storåkers är ny styrelseledamot i Acne Studios. Nu ska han stärka upp företagets marknadsföring och pr.


Ämnen i artikeln:

Michael StoråkersAcne

I våras aviserade Michael Storåkers sin sorti från vd-posten på Bukowskis. Vilket hans nya jobb blir är oklart, men sedan en tid tillbaka ingår han i styrelsen för Acne Studios. Där kommer han att arbeta aktivt för att förbättra det svenska modeföretagets marknadsföring.  
– Jag sitter sedan innan sommaren i styrelsen för Acne Studios och kommer även vara arbetande styrelseledamot under 10 månader och sätta upp en ny marknadsorganisation bland annat. Samtidigt kommer jag köra mina andra styrelseuppdrag, säger han i en kommentar till Resumé.   

Michael Storåkers grundade Storåkers McCann och gjorde byrån till en av de största i Sverige. Men år 2010 lämnade han det operativa ansvaret för att ta jobbet på Bukowskis. Mattias Magnusson som är vd på Acne Studio gläds över att ha fått in en person som den typen av bakgrund.
– Vi är glada att ta del av Michaels gedigna kompetens vad gäller företagsbyggande i kreativa miljöer såväl som hans starka sakkunnighet inom marknad- och kommunikationsfrågor, säger han.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Michael StoråkersAcne

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.