Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Stormares vilda reklamknäck

Publicerad: 24 januari 2013, 19:22

Peter Stormares karaktär "The Replacer" på förlossningkliniken.

Hollywood-skådisen Peter Stormare har gjort sig känd USA för sina insatser i filmer som "Fargo" och "The Big Lebowski. Nu är reklamansikte för tv-spelet Call of Dutys Revolution. I spelar han karaktären "The Replacer".


Ämnen i artikeln:

Peter Stormare72andSunny

I reklambyrån 72andSunnys filmer for Call of Duty: Black Ops 2 - Revolution tolkar Peter Stormare "The Replacer". En karaktär som glider med sin hårda image för att lasta av män som vill lägga mer på tv-spel, det skriver AdWeek.

Vi möter honom på förlossningskliniken "Oroa dig inte för din man. Jag är din make. Se bara till att få ut barnet". Vi ser honom också ilskna till när han ska sätta ihop möbler och städa upp apornas avföring på ett zoo.

Lite av det skådespeleri som svensken gestaltade i kallblodiga karaktärer i "Fargo" och tv-serien "Prison Break" får tittarna när Peter Stormare försöker klämma ner en fågelbur i en flismaskin.

AdWeek ger honom en eloge för sin prestation och hävdar att han levererar en av de bästa reklamsfraserna någonsin på senare tid med: "För first gången någonsin kan du vara en galen zombie i spelt. Om det är vad du vill hålla på med".

Döm själva nedan.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Peter Stormare72andSunny

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.