Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Storytel fortsätter uppmana till ökad skärmtid

Publicerad: 16 april 2019, 10:57

Ljudbokföretaget Storytel fortsätter kommunicera kring "positiv skärmtid" tillsammans med sin reklambyrå Graviz.


Ämnen i artikeln:

ReklambyråerReklamkampanjReklamStorytelGraviz

Det var i samband med julhandeln 2018 som Storytel lanserade ett taktiskt koncept för lästjänsten Storytel Reader på den svenska marknaden. Strategin utgick det Storytel kallar för "positiv skärmtid" - nämligen själva läsningen. Att kommunicera god skärmtid i kombination med taktiska erbjudanden blev ett framgångsrikt koncept som Storytel nu bygger vidare på tillsammans med reklambyrån Graviz.

Ett koncept som därmed kontrasterar till flera varumärken som Ikea, Tre, Clas Ohlsson och Länsförsäkringar som kommunicerat initiativ för att minska skärmtiden.

STORYTEL2_FILM2_16x9_B_720 from Graviz on Vimeo.

Filmerna har producerats av Graviz tillsammans med New New / Giants & Toys och regissör Farzad Farzaneh och kommer att visas på bio samt i sociala medier under våren och sommaren.

– Det känns otroligt kul att vi fått chansen att hjälpa Storytel att dra igång denna folkrörelse. Positiv skärmtid i form av läsning löser två välkända problem - barnen läser mer böcker och jag som pappa behöver inte längre agera glädjedödare i lika stor utsträckning, säger Peter Eriksson, kreatör på Graviz i en kommentar.

Storytel har idag över 120.000 titlar, fördelat mellan e- och ljudböcker. Storytel är den marknadsledande ljudbokstjänsten i norra Europa och har över 350.000 abonnenter i Sverige.

Arbetsgrupp

Uppdragsgivare: Josefin Grip, Storytel
Projektledare: Johanna Bergbom
Kreatör: Peter Eriksson
Produktionsledare: Lowa Redig
Produktionsbolag: NewNew
EP: Tilde Franzén
Producent: Frida Pettersson
Regissör: Farzad Farzaneh
DoP: August Sandström

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.