Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Studentkortet ska få Dressmann att nå unga

Publicerad: 26 maj 2015, 13:24

I ett försök att nå fler studenter erbjuds alla som kan verifiera sig med Studentkortet 15 procent rabatt på Dressmann.


Ämnen i artikeln:

Dressmann

Dressmann är Nordens största modekedja för herrkläder vars uttalade ambition enligt butikens hemsida är att "täcka det totala klädbehovet för män i alla åldrar". Nu gör de för första gången en kraftig ansträngning för att nå ut till målgruppen studenter och ingår därför i ett samarbete med Studentkortet.

–Som student är det svårt att få ekonomin att gå ihop samtidigt som de flesta vill vara välklädda. Studenter är en viktig målgrupp för oss och samarbetet med Studentkortet ger oss en både träffsäker och bred kanal till studenterna. Samtidigt får de ett erbjudande som är riktigt vasst, säger Niklas Holmström, Sverigechef för Dressmann Sverige.

Dressmann erbjuder 15 procent i rabatt till innehavare av Studentkortet.

–Vi erbjuder en direktkanal till landets studenter genom vårt digitala Studentkort. Att ännu en tung aktör som Dressmann ansluter är vi mycket stolta över, säger Anneli Kansbod, vd på Studentkortet.

Sedan tidigare har Studentkortet avtal med en rad stora aktörer med studenter som viktig målgrupp, bland dem Comviq, Tele2, Comfort Hotels, och Apple Store.

Linnéa Kihlström

Ämnen i artikeln:

Dressmann

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.