Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Succé – då fortsätter Lottie

Publicerad: 14 december 2011, 13:24

Det blir en till säsong för Lotties Värld.

Efter ett positivt mottagande blir det tio nya avsnitt av programmet ”Lotties Värld”, som går på Fritidsresors webb-tv och Expressen.se.


Ämnen i artikeln:

Lottie KnutsonFritidsresor

Programmet leds av kommunikationsdirektören Lottie Knutson som fungerar som både reseguide och programledare.  ”Lotties Värld” har haft 150 000 visningar på tre månader och blivit en succé.  Detta gör att Fritidsresor nu sponsrar ytterligare 10 avsnitt. Idag lanseras även ett bonusavsnitt om Kenya med Babben Larsson som gäst.

Peter Hellström, projektledare för Lotties värld, menar att Fritidsresor tillhör pionjärerna vad gäller webb-tv. Han ser en klar koppling mellan tittandet och resenärernas bokningar.

– Tittarna upptäcker programmen i den takt som resmålen är aktuella. När det blir dags att boka sommarresan vet vi att Kreta och Cypernavsnitten får många fler tittare, medan Mexiko framför allt var aktuellt i början av hösten.

Själv tror Lottie Knutson att semi-redaktionella produktioner likt Lotties Värld kommer att växa.

– Med nya produktionsbolag som kan formatet och pressar priserna och ett ökat intresse för rörligt material på webben sprider sig den nya
kommunikationsformen till både webbar och intranät.

Ämnen i artikeln:

Lottie KnutsonFritidsresor

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.