Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Succé för William och Kate-lookalikes

Publicerad: 18 april 2011, 07:39

Flashmobspecialisterna T-Mobile och Saatchi & Saatchi hänger på den engelska bröllopsyran. Nu dansar Kate och Willam upp för kyrkgången två veckor före sitt bröllop.


Mobiloperatören T-Mobile och reklambyrån Saatchi & Saatchi har de senaste åren haft stora framgångar med sin kampanj "Life's For Sharing‟ där vi fått se både sing-along på Trafalgar Square och flashmob på Heathrow. Dans och offentliga miljöer, där människor kan filma och dela med sig av eventen, har varit genomgående tema. 

Men inte i nya reklamfilmen.

Här är det 15 engelska kunglighets-lookalikes som spelar upp en scen från det stora bröllopet om två veckor. Filmen har plankat av alla dessa bröllopsdanser som spridits på nätet de senaste åren.

Så här dansar den brittiska kungafamiljen sig upp för kyrkgången till East 17s House of Love. Bröllopsscenen utspelas för övrigt i St Bartholomewkyrkan som bland annat blivit känd från Fyra bröllop och en begravning.

– T-Mobile är känt för sin kreativa reklam som underhåller och ger människor något att dela med varandra. Vi har sett trenden med koreograferar bröllopsdanser som blivit internetfenomen över hela världen. Med den kungliga bröllopsfebern som sveper över landet beslöt vi oss för att kombinera de två fenomenen och skapa T-Mobiles egen version. Det är en grattis till William och Kate samtidigt som det fångar känslan av firande som finns i landet och är gjord på ett sätt som alla kan dela med varandra, säger T-Mobiles varumärkeschef Spencer McHugh, till Campaign Brief.

Och folk har delat med sig. Filmen släpptes vid lunchtid i fredags och på söndag kväll hade videon visats 3,5 miljoner gånger på Youtube.

</div>

Billy Andersson

Redaktör magasin

billy.andersson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.