Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Sundsvallsbyrå vinner världens bästa hockeyspelare

Publicerad: 8 februari 2013, 08:40

Jevgenij Malkin.

McGarrett Advertising med 2,5 miljoner kronor i omsättning slår till med en riktig drömkund – hockeyspelaren Jevgenij Malkin. Från Medelpad ska alltså 2012-års bästa spelare få sitt varumärke vässat, enligt Idrottens Affärer.


Ämnen i artikeln:

NHL

I byråns stall finns redan i dag flera välkända hockeyproffs som Henrik Zetterberg. Men med Jevgenij Malkin ombord stiger stjärnglansen till en ny nivå.  
– Vi är förstås väldigt glada över att Malkin har valt att arbeta med oss och vi ser fram emot ett fortsatt samarbete med Malkin och Pittsburgh Penguins, säger Jan Jutbo, vd på McGarrett till Idrottens Affärer.  

Förutom kontoret i Sundsvall finns McGarrett också i Warwick, USA. Det har blivit lite av deras nisch att marknadsföra hockeyspelare och ta fram merchandise med deras namn.
– Jag är verkligen nöjd med McGarrett och den webbplats som de har tagit fram åt mig, säger Jevgenij Malkin i ett pressmeddelande.

Företaget har tidigare hjälpt Henrik Zetterberg att lansera sina profilerade kläder och prylar. Och så sent som i höstas introducerade Zetterberg kokosbollar i USA tillsammans med McGarrett, enligt tidningen.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

NHL

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.