Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Superkroppen försvann

Publicerad: 9 september 2010, 13:33

Paul Tilly gjorde nyligen succé i ICA-filmen som vältränad hunk. Men efter nackskadan som han ådrog sig på gymmet har träningen blivit lidande.
– Det var som att sticka hål på en ballong, säger han till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

King

Paul Tilly – då och nu. Foto: Ica/Privat.

Det var för tre veckor sedan som Paul Tilly skadade sig på gymmet. En träningsmaskin satt inte fast förankrad i golvet och konsekvensen blev att skådespelaren fick 80 kilo skivstång över nacken. Men redan nu är han på bättringsvägen.

– Det är bättre, men jag har fortfarande smärtor i rygg och så. Det går att leva ett normalt liv förutom att träna, säger Paul Tilly.

Superkroppen som han visade upp i ICA-filmen har som direkt konsekvens blivit lidande av bristen på träning.

– Jag gillar att träna. Det är en del av min livsstil. Därför har jag också blivit lite psykiskt nere under de här veckorna, säger han.

På måndag är det dags för en ny inspelningsomgång av ICA-filmerna. Enligt Paul Tilly hotar inte skadan hans medverkan i de nya reklamfilmerna.

– Det är inga problem. Vi har redan fått manus och det är inga extraordinära grejer med där. Jag behöver inte stå i bar överkropp till exempel, säger han.

På grund av haveriet med träningsmaskinen har han nu fått ett gratis årskort av träningskedjan Sats. Men det är något som Paul Tilly är upprörd över.

– Jag ställer inga skadeståndsanspråk eller så. Men jag tycker det vore plåster på såren att få träna gratis på deras anläggningar i framtiden. Det kostar inte dem någonting men ändå hävdar de att det redovisas som kostnad i resultatet. Det blir jag så jävla förbannad på. Det bryr sig mer om sitt resultat än om sina medlemmars välmående, säger han.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

King

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.