Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Supermodellen frontar Specsavers

Publicerad: 21 maj 2013, 12:46

Helena Christensen släpper en egen kollektion för glasögonmärket Specsavers. Supermodellen tar också plats som ordförande i juryn för "Årets Glasögonbärare" tillsammans med bland annat Kings chefredaktör Per Nilsson och Mikaela Forni, chefredaktör för DeVote och modebloggare.


Ämnen i artikeln:

Specsavers

20 glasögon utvalda efter Helena Christensens personliga smak ingår i kollektionen "Selected by Helena Christensen".

– Glasögon är en av de mest utmärkande accessoarerna. Jag är fascinerad av att arbeta med de olika uttrycken som just bågar ger. Glasögon framhäver olika aspekter av din personlighet och du kan ändra stil efter vad du gillar och är på för humör, säger Helena Christensen i ett pressmeddelande.

Supermodellen blir även juryordförande i Specsavers åttonde upplaga av tävllingen "Årets Glasögonbärare. Tävlingen pågår på kampanjsidan och här kan alla som bär glasögon, oavsett om det är för synkorrigering eller som modeaccessoar kan delta.

- Jag kommer leta efter personlighet och karaktär och hur det uttrycks och förstärks med glasögon. Det fantastiska med glasögon är hur de kan forma ditt utseende och ta fram det bästa av din personlighet, kommenterar Helena Christensen.

Årets jury består  förutom Helena Christensen av Kings chefredaktör Per Nilsson, Karin Nordin, chefredaktör på Solo, Michaela Forni, modebloggare och chefredaktör DeVote, Karin Pettersson, vinnare av Årets Glasöognbärare 2012 och Marita Bertilson, marknadschef Specsavers

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Specsavers

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.