Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Supertalangens film med stjärnbyrån

Publicerad: 20 januari 2009, 14:13

Han skrev på för storbolaget Partizan – nu har Daniel Eskils regisserat en reklamfilm i samarbete med den holländska byrån Kessels Kramer.


Ämnen i artikeln:

Partizan

Daniel Eskils. Foto: Andreas Elgstrand.

I höstas berättade Resume.se om det stora karriärlyftet för Kycklingstipendiaten och regissören Daniel Eskils: drömkontraktet med Partizan, med världsregissörer som Michel Gondry, Nima Nourizadeh och Traktor i sitt stall.

Nu har Eskils gjort reklamfilmen som tar honom in på den internationella reklamfilmsscenen. Kunden är det holländska klädmärket Protest Boardwear.

Filmen är ett av flera uppdrag som agenten Adamsky ordnat och den är gjord i samarbete med holländska stjärnbyrån KesselsKramer.

Daniel Eskils flög till Österrike och Sydafrika för att spela in filmen.

– Oerhört kul och givande att jobba tillsammans med en grym byrå som har högt i tak och gav mig frihet inom deras koncept. Ett bra samarbete som resulterade i att jag fick ge mitt uttryck en lite större kostym samtidigt som jag äntligen fick se den där teven göra det jag bara kunnat fantisera om, säger Daniel Eskils, som i vår ska göra vidare med en humorserie för SVT i vår.

Daniel Eskils har bolaget Eskils Junker Film tillsammans med producenten Johan Junker.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Partizan

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.