Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Supertalangerna som ska frälsa branschen

Publicerad: 17 april 2012, 14:20

Björn Kusa, Eric Palmér och Gustav Johansson.
Där har ni tre riktiga framtidsnamn som blir årets Kycklingstipendiater.


Ämnen i artikeln:

Guldägget 2012

Kycklingstipendiet delas årligen ut till påläggskalvar i branschen. 2012 går priset till en trio av talanger.

Björn Kusa: Hoppet om en frälsare är något reklambranschen delar med kyrkan. Sällan har vi skådat en så stark kandidat. Du har fått blinda att se – och bilförare att upptäcka faror i beckmörker. Din talang för att använda teknologi på ett både nyskapande och relevant sätt är precis vad branschen behöver. Grattis Björn Kusa!  

Eric Palmér: Du designar varenda projekt med en makalös glöd. Ibland alldeles bokstavligt. När andra flydde från Island efter det stora vulkanutbrottet åkte du dit och samlade aska. Den använde du sedan som tryckfärg i en bok om hur vulkanen påverkat samhället. Vi faller lika platt som askan. Grattis Eric Palmér!  

Gustav Johansson: Hur kan du vara så här bra som 25-åring? Ditt historieberättande är i världsklass, du har hittat ett eget visuellt uttryck och din teknik ...tja, den har redan gett dig fler priser än de flesta filmregissörer får under en livstid. Vi kan inte vänta på att se hur du kommer att "Write the Future". Grattis Gustav Johansson!

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Guldägget 2012

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.