Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Svante Thuresson tar ton för SkandiaMäklarna

Publicerad: 1 april 2015, 07:40

Svante Thuresson

Under måndagen hörs för första gången jazzsångaren framföra reklamlåten "Hem, välkommen hem" i radio. SkandiaMäklarna vill ta till humor och värme för att skapa uppmärksamhet kring bostadköp.


Ämnen i artikeln:

Johan NorbergSkandiaMäklarnaNRJMix Megapol

Texten och musiken är framtagen av produktionsbolaget Hajp och låten är ackompanjerad av de välkända musikerna Johan Norberg, Mats Persson, Clas Lassbo. Arbetet med låten har fått ta tid och produktionsbolaget Hajps uppdrag var att ta fram en låt som var ensam i sitt slag och som klingade med SkandiaMäklarnas ledord.

– Vi är glada att SkandiaMäklarna gillade idén och att vi fick Svante Thuresson med på tåget. Låten spelades in, utan kompromisser med musiker från Sveriges toppskikt, där Johan Norberg hade kapellmästarrollen, säger Petter Lindholm på Hajp.

Svante Thuresson har en stark ställning inom svensk jazz- och populärmusik. Tankarna och viljan att få honom att sjunga uppstod i takt med att en mer jazzig melodi tog form.

– Killarna på Hajp har verkligen lyckats skapa något nytt och personligt. Vi visste det inte innan, men självklart ska SkandiaMäklarnas budskap framföras till jazziga toner och med Svante Thuresson. Vi är jättenöjda, säger Andreas Mühlich, marknadschef på Skandiamäklarna.

Reklamlåten går live under måndagen och kan höras i Mix Megapol, NRJ och Rockklassiker.

Arbetsgrupp:
Text och musik: Hajp
Produktionsbolag: Hajt
Sång: Svante Thuresson
Musiker: Johan Norberg (gitarr), Mats Persson (trummor), Clas Lassbo (bas)

Lyssna på låten här:

Linnéa Kihlström

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News