Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Svensk byrå gör Avicii till rymdhjälte

Publicerad: 10 april 2014, 08:39

Avicii – i rymdserien.

Creative Labs – reklambyrån som uteslutande jobbar med musikartister – ligger bakom de nya anomerade musikvideorna med Avicii I den senaste, som släpptes i dag, blir den svenske dj-stjärnan rymdhjälte.


Ämnen i artikeln:

ReklambyråerUniversal MusicAvicii

Resumé har tidigare skrivit om att Avicii givit fyra kreativa Youtube-kanaler möjligheten att skapa varsin musikvideo i sin egen stil. I de två tidigare videorna har det bjudits på skämtsam animation och LEGO/stop-motion.

Den senaste filmen – en ny musikvideo till "Hey Brother" från remixalbumet TRUE – är skapad av Youtube-kanalen Cartoon Hangover och innehåller scener från den animerade webbserien "Bravest Warriors".

Enligt ett pressmeddelande är serien är en komedi som utspelar sig i en ”avlägsen framtid och följer fyra hjältar som reser i universum för att rädda bedårande utomjordingar och deras världar”.

Bakom projektet står Creative Labs – en svensk reklambyrå som uteslutande jobbar med musikartister. Byrån är en del av Universal Music Sverige.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.