Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Svensk kreatör väljs in i ryska Hall of Fame

Publicerad: 6 maj 2015, 07:26

Christofer Weider

Foto: Kärnhuset

Kärnhusets art director Christofer Weider blir förste svensk att ta plats i Art Directors Club Russia. Han har blivit invald för sitt arbete med Ikea i Ryssland.


Ämnen i artikeln:

KärnhusetBBDO

Som organisation samlar Art Directors Club Russia de största talangerna som har arbetat i Ryssland. Målet är att utbilda och uppmärksamma kreativa talanger inom annonsering och design samtidigt som man vill vara ett skyltfönster för Ryssland gentemot resten av världen.

Christofer Weider jobbade på BBDO Moscow med bland annat Ikea som kund under 2013 och 2014. Efter sortin från Ryssland har han arbetat på Havas i London och Folket Sthlm innan han blev art director på Kärnhuset under våren 2015.

– Det är väldigt kul att som första svensk bli invald i ADCR:s Hall of Fame. För mig är det ett tecken på att arbetet jag gjorde för Instinct BBDO Moscow lönade sig och uppskattades. Det var en väldigt lärorik tid, säger Christofer Weider i ett pressmeddelande.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

KärnhusetBBDO

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.