Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Svenska Spel sponsrar för 200 miljoner

Publicerad: 23 oktober 2012, 07:23

Svenska Spel sponsrar för 200 miljoner kronor och går bland annat in som officiell partner till Friends Arena.


Ämnen i artikeln:

Svenska SpelFriends Arena

Det är idrottensaffarer.se som rapporterar att Svenska Spel har slutit sponsoravtal värda 200 miljoner   kronor genom bland annat förnyade avtal med Svenska Fotbollförbundet, Föreningen   Svensk Elitfotboll, Svenska Bandyförbundet, Svenska Innebandyförbundet,   Svenska Handbollförbundet och Svensk Elithandboll

De rapporterar också att Svenska Spel går in som  officiell partner till Friends Arena. De har tidigare haft ett liknande  avtal med Råsunda.

– Vi kan ha spelbutiker och spelterminaler på arenan och teknologin är  ju ypperlig vilket innebär att alla åskådare kan få trådlös uppkoppling  via mobilen med allt vad det innebär för oss och spel, säger Johan  Lindvall, varumärkeschef på Svenska Spel, till idrottensaffarer.se.

Svenska Spels avtal med Friends Arena sträcker sig till 31 december 2013. Tidigare har arenan slutit avtal med Samsung, Carlsberg och G4S.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

Svenska SpelFriends Arena

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.