Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Svenskarna som dömer i Eurobest

Publicerad: 11 september 2008, 09:14

Sedan tidigare har det varit klart att Farfars Matias Palm Jensen blir ordförande i både interactive- och integrated. Nu får han sällskap av ytterligare fyra svenska kreatörer.


Andreas Dahlqvist, Adam Kerj, Barbro Ohlson Smith och Calle Görman. Foto: Stefan Borgius och Resumé.

Eurobest arrangeras i år i Stockholm och äger rum mellan den första och tredje december. Nu är det klart att svenska kreatörer också får en hel del att säga till om. I samtliga sex juryer finns svensk representation.

I tv- och filmjuryn tar Andreas Dahlqvist på DDB plats. Adam Kerj på Saatchi & Saatchi ska bedöma bidragen i direct- och promokategorin. Carats vd Calle Görman blir nämndeman i mediajuryn och Barbro Ohlson Smith, från Ohlsonsmith ska såga och hylla i den färska kategorin design.

– Vi är självfallet oerhört glada och stolta över att vi får en svensk representant i varje jury i årets Eurobest, till och med i den nya designkategorin. Att vi dessutom har Matias Palm Jensen som ordförande i både juryn för interaktiv och integrerad reklam gör att vi får rekordbra representation i årets Eurobest-jury, säger Pia Grahn Brikell, vd på Sveriges Reklamförbund.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.