Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Svensson vinner Jaguar och Landrover

Publicerad: 2 oktober 2013, 12:30

Svensson vinner Jaguar och Landrover.

Foto: Pressbild.

Importören av Jaguar och Landrover i Sverige, Danmark och Norge, British Car Import, väljer Svensson Reklam och Media Bergen som ny byråpartner. – Det är en drömkund för oss, säger Katarina Fredén, vd på Svensson.


Ämnen i artikeln:

SvenssonJaguar

Hanne Christensen, nordisk pr- och marknadschef British Car Import,   uppger att bolaget har träffat tre skandinaviska byrånätverk under  sommaren.

Den gemensamma nämnaren att samtliga har god erfarenhet från marknadsföring av bilar.
– Tillsammans med danska Rosenstand &  Kyllebaek visade Svensson redan från första mötet en stor entusiasm och  insikter kring våra två premiumvarumärken, säger Hanne Christensen i en  kommentar.

Hon räknar med att man i och med byråvalet får bra draghjälp kring sina ambitioner med nya modellprogram under de kommande åren.

–  Det övertygade oss att vi, förutom kreativitet och strategisk sparring,  också kommer att få en problemfri vardag baserat på skandinaviska  värderingar och förståelse, säger Hanne Christensen i en kommentar.

Katrina Fredén ser, kanske inte helt oväntat, fram emot den nya utmaningen.
–  Det är ett fantastiskt roligt varumärke att få pitcha på.  Premiumvarumärken är ju alltid roliga att få jobba med. Vi har mycket  kompetens inhouse från att arbeta med olika bilmärken så det här är en  riktig drömkund för oss, säger hon.

Svensson har kompetens från arbeten för Ford, Volvo, Citröen, Nissan och Mercedes.

–  Vi har visserligen inte vunnit en global pitch med Jaguar och  Landrover, men det finns ingen annan än British Car Import som  importerar de här bilarna till Skandinavien, säger Katarin Fredén, vd på  Svensson Reklam.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

SvenssonJaguar

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.