Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Swebus fixar gratisbuss till Rebecca och Fiona

Publicerad: 17 juni 2013, 11:23

Rebecka och Fiona

Swebus ingår i samarbete med DJ-duon Rebecca och Fiona i samband med sommarens musikfestivaler. 80 fans får följa med på en bussresa till två festivelar.


Samarbetet mellan Swebuss och Rebecca och Fiona är ett initiativ som ska få ungdomar att välja bussen istället för bil. 80 ungdomar har möjlighet att vinna platser  på Rebecca och Fiona bussen och följa med till Bråvallafestivalen och Emmabodafestivalen.

– Buss är kul, och speciellt de här bussarna, säger Christel Grip kommunikationsansvarig på Swebuss. Swebus älskar att Rebecca och Fiona tänker på miljön, precis som vi. Vi är glada att hjälpa deras fans att få en bussupplevelse de sent kommer glömma.

För att vinna en av de få VIP-platserna på Rebecca & Fiona-bussen till Bråvallafestivalen och Emmabodafestivalen, ska man hänga på låset på artisternas egna Facebook-sida där tävlingen sätter i gång på måndagen.

Krister Berntsson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.