Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Sydsvenskan tryckt på 100-lappar

Publicerad: 13 februari 2012, 11:01

Kampanjtidningen.

Foto: Sydsvenskan.

Här är tidningen som kan ha fått en och annan att sätta morgonkaffet i halsen. Sydsvenskan är tryckt på 100-lappar. – Det är ett sätt för oss att visa att vi har otroligt köpstarka läsare, säger marknadschefen Katarina Liljenberg.


Ämnen i artikeln:

Sydsvenskan

Det är en specialedition av Sydsvenskan som tryckts på 100-lappar och skickats ut till utvalda annonsörer  i dag på morgonen med en personlig hälsning. I det personliga meddelandet står det hur mycket läsarna köper i just den branschen. Tilltaget ingår i kampanjen ”Pengarna finns i Sydsvenskan” som görs av reklambyrån The Fan Club.

”Sydsvenskan har de mest köpstarka läsarna i regionen. Av marknadens  totalt 28,7 miljarder står Sydsvenskanläsarna för 23,9 miljarder”, skriver Sydsvenskan i ett pressmeddelande.

– Det är ett sätt  för oss att visa att vi har otroligt köpstarka läsare, säger Katarina  Liljenberg. Vi vill en gång för alla tydliggöra vad fördelen är  för annonsören att gå i Sydsvenskan. Och det är att vi är oslagbara när  det gäller att skapa sälj i den här regionen.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Sydsvenskan

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.