Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Synsams virtuella lösning – prova glasögon i mobilen

Publicerad: 3 juni 2016, 07:46

Kakan Hermansson testar glasögon i sin smart phone.

Foto: Pressbild/Synsam

I Synsams nya app kan kunderna testa glasögon virtuellt.


Ämnen i artikeln:

SynsamKakan Hermansson

Är du en av många som beställt hem flera glasögonalternativ från nätet – eller spenderat otaliga timmar i en glasögonbutik? Snart skulle det kunna vara minnen blott. Nu lanserar nämligen Synsam appen Stylelab, där den som vill kan prova glasögon hemifrån i mobilen eller plattan.

– Syftet är att inspirera till köp, men även att driva trafik till butiken och sprida vårt varumärke i sociala medier. Satsningen ligger i linje med vårt arbete med nya Synsam – att vara ett innovativt företag med hög modegrad där köp av glasögon blir mer lustfyllt. Appen är ytterligare en kanal där vi kan inspirera våra kunder att börja bygga sin glasögongarderob, säger Michael Grimborg, Koncernmarknadschef på Synsam.

Huruvida appen speglar verkligheten på ett bra sätt återstår att se. I Stylelab kan kunder söka efter glasögon uteefter färg, form och mönster, samt boka synundersökning och köpa solglasögon utan styrka. Appen används även på plats i butikers plattor.

Mårten Färlin

Ämnen i artikeln:

SynsamKakan Hermansson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.