Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Tack för att du…byter byrå

Publicerad: 17 augusti 2012, 10:04

Andreas Englund, mannen bakom "Tack för att du betalar din tv-avgift".

Granath Euro RSCG har gjort ett dunderkap.
Andreas Englund, en av de senaste årens mest belönade kreatörer med "Tack-kampanjen" för Radiotjänst har skrivit på för byrån.


Ämnen i artikeln:

DraftFCBRadiotjänst

AD:n Andreas Englund har bland annat vunnit i Guldägget, 100-wattaren, Cannes och Eurobest för Tack-kampanjerna under sin tid på numera nedlagda Draft FCB.

– Det känns självklart jättekul att ha Andreas ombord. Han är en perfekt kombo av erfarenhet och nyfikenhet, och med sin idéhöjd och breda syn på kommunikation blir han en viktig pusselbit för att hjälpa våra kunder att ta språng med sina varumärken och affärer, säger Fredrik Espmark, cd och planner på Granath.

Andreas Englund är nöjd med sin nya arbetsplats.

– När jag träffade David (Granath) och Fredrik första gången så kände jag att vi tänkte och tyckte lika vad gäller framgångsrik kommunikation. Det finns också en uttalad strategi för att utveckla företaget och det gillar jag. Förutom trevliga arbetskollegor och spännande uppdrag så känner jag att jag hamnat på en plats där jag hoppas kunna göra skillnad och det är min främsta drivkraft, säger Andreas Englund.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

DraftFCBRadiotjänst

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.