Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Tack för guldäggsplaketten!

Publicerad: 16 april 2010, 06:12

Per Leander, kommunikationschef på Radiotjänst, tilldelas guldäggsplaketten. Han får den eftersom Radiotjänsts kommunikation varit både modig och kompetent.


Ämnen i artikeln:

RadiotjänstPer Leander

– Det känns som en otrolig stor ära att få detta pris, som en bekräftelse på att det varit rätt att vara djärv och prova nya vägar för vår kommunikation, säger Per Leander i en kommentar.

Juryn för guldäggsplaketten utgörs av Sveriges Annonsörers styrelse, som har utsett Per Leander till en värdig vinnare med följande motivering:
”Årets mottagare har visat att det lönar sig att involvera sin målgrupp i kommunikationen. Genom att pejla in var målgruppen finns och tala direkt till dem har han fått dem att göra det stora fotarbetet och föra budskapet vidare. Tillsammans med sin byrå har han har visat att smarta kanalval, konsekvens och kreativitet ger stor effekt. Och budskapet ska vara enkelt. I detta fall bara: Tack!”
För samma kampanj vann Radiotjänst i höstas, en 100-wattare, i tävlingen 100-wattaren som belönar kreativ reklam som har gett effekt.

Tobias Rydergren

Ämnen i artikeln:

RadiotjänstPer Leander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.