Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Takras under filminspelning

Publicerad: 24 februari 2010, 15:06

Reklamfilmsinspelning för NetOnNet – då gav taket vika. Lyckligtvis kom ingen till skada. – Det hade kunnat sluta illa, säger Nina Åkestam, copywriter på Garbergs.


Ämnen i artikeln:

NetonnetNina ÅkestamGarbergs

Nina Åkestam. Foto: Björn Elgstrand.

Takraset inträffade på lördagsmorgonen – det var ett yttertak ovanför entrén till den lokal som delas av NetOnNet och Posten i Borås som inte klarade snömassorna.

Garbergs jobbade tre dagar i lokalen med reklamfilmsinspelningar för NetOnNet. Men eftersom taket rasade in så tidigt på morgonen kom ingen till skada.

När Garbergs-teamet kom dit för att fortsätta inspelningarna fick de ta sig in en annan väg. Filminspelningen blev försenad, men kunde i övrigt fortsätta enligt planerna.

– Det var tur att det hände när ingen var där, annars hade det kunnat gå illa. Vädret var helt sjukt. Jag har lagt upp en film på min blogg som visar hur galet mycket snö det var. Vi gick vilse i Borås när vi var på väg till en restaurang. Den snöstormen är det värsta jag varit med om om man inte räknar fjällen eller alperna, säger Nina Åkestam.

Garbergs rerklamfilmer för NetOnNet ska sändas i Norge.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.