Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Tarantino Japans svar på Teliapappan

Publicerad: 13 november 2009, 09:30

Hollywood har fått en ny inkomstkälla: reklamfilmer för teleoperatören Softbank. Senast i raden är Quentin Tarantino som är farbror i Japans svar på Teliafamiljen.


Quentin Tarantino som “Uncle Tara-chan".

Quentin Tarantino är den samurajbesatte farbror “Uncle Tara-chan” i den något bisarra reklamfamiljen White.

Reklamfilmerna med familjen har visats sedan 2007 och innehåller mobiltelefonförsäljerskan Me, som spelas av sångerskan Aya Ueto, pappan, som spelas av en talande hund, mamman och storebror, den senare spelas av den svarte skådespelaren Dante Carter.

Vid en presskonferens i måndags berättade ”White Family” att de nu fått en farbror som spelas av kuung fu-filmen Kil Bills regissör.

– Han var mycket intressant, sa Ueto vid presskonferensen.

Filmerna med Tarantion ska börja visas senare i november.

Möjligtvis var Softbank med vid inspelningen av Tarantinos senaste film Inglourious Bastards med Brad Pitt som stjärna. För i somras var det premiär för en annan Softbankreklamfilm med sumostjärnan Musashimaru Koyo med Brad Pitt som uppassare. Reklamfilmen med Pitt är för övrigt gjord av filmaren Spike Jonze.

Nu väntar vi bara på att Bill Murray ska få ett jobb av Softbank.

Billy Andersson

Redaktör magasin

billy.andersson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.