Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Taxi Stockholm tar turister till brottsplatser

Publicerad: 29 juni 2015, 13:09

Taxi Stockholms nya kampanj.

Taxi Stockholm tar ett nytt grepp för attrahera turisterna. Istället för att skjutsa till Vasamuseet tar de med dem till kända brottsplatser.


Ämnen i artikeln:

Carina HerlyTaxi Stockholm

Taxi Stockholms nya tjänst heter "Explore Stockholm" och är ett interaktivt sätt att berätta för resenärera om kända landmärken. I det första skedet ligger fokus på kända brott som Palmemordet och helikopterrånet i Västberga.

– Explore Stockholm är som att sitta mitt i händelsernas centrum med rörlig bild och en berättarröst i högtalarna samtidigt som man besöker de platser där historierna utspelar sig. Man ryser när man tar Crime-turen. Jag ser fram emot att höra hur kunderna kommer att uppleva tjänsten och vi kommer ser fler varianter framöver säger Carina Herly, marknadschef på Taxi Stockholm, i en kommentar.

Manus till berättelserna är skrivet och uppläst av Anton Berg som är känd från bland annat P3 dokumentär. Kampanjen är producerad inhouse.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Carina HerlyTaxi Stockholm

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.