Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Tecknade sätt att spara energi

Publicerad: 28 september 2012, 14:28

En av teckningarna från kampanjen.

I E.ON:s nya kampanj har serietecknaren Henrik Lange tecknat de bästa sätten att spara energi. Bakom kampanjen står Forsman & Bodenfors.


Ämnen i artikeln:

Forsman & BodenforsE.ON

Energieffektivisering är en röd tråd i E.ON:s kommunikation och nu drar  bolaget igång en ny bred kampanj där svenskarnas bästa energispartips  visualiseras med tecknaren Henrik Langes humoristiskt tecknade  serierutor.

– Vi har fått in många bra och roliga tips på hur el ganska enkelt kan  sparas i hushållen och detta vill vi uppmärksamma genom en offensiv  kampanj som kommer att synas i allt från tv och digitala medier till  stortavlor utomhus, säger Stina Liljekvist, varumärkeschef på E.ON i en kommentar.

Höstens kampanj är en förlängning av det energisparprojekt som E.ON drog  igång i februari i år, Sveriges Största Energisparexperiment, vilket E.ON menar har resulterat i en gemensam elminskning bland deltagarna på 11  procent.

Bakom kampanjen som startar den 1 oktober står Forsman & Bodenfors. Mediebyrå är Carat och pr-byrå är Wenderfalck. Digital byrå är LBi.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

Forsman & BodenforsE.ON

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.