Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Teknikbloggaren ”Lilla gumman” till Vinter

Publicerad: 14 november 2012, 06:59

Jenny Öhrn Segolsson.

Foto: Pressbild.

Reklambyrån Vinter fortsätter att anställa. Denna gång copywritern Jenny Öhrn Segolsson, med ett förflutet på Holy Diver och även känd som teknikbloggare på lillagumman.se.


Ämnen i artikeln:

Vinter

Reklambyrån Vinter fortsätter "vägra lågkonjunkturen" som de uttrycker det och  fortsätter sin offensiva rekrytering. Under 2012 har bolaget anställt 14  nya medarbetare, och nu kommer den 15:e i form av copywritern Jenny  Öhrn Segolsson.

– Det känns spännande att få in Jenny i vårt härligt kreativa gäng. Vi  tror på en fortsatt positiv utveckling för vår verksamhet och det  bevisas väl konkret av att vi under 2012 med Jenny har anställt hela 15  nya medarbetare, säger Ulrika Billström, vd på Vinter i en kommentar.

Jenny Öhrn Segolsson har ett förflutet som copywriter på Holy Diver och är även känd  som teknikbloggare på lillagumman.se och krönikor i tidningarna Mama,  Family Living och Amelia.

– Jag hoppas att min erfarenhet från den digitala världen kommer ge  Vinter och kunderna insikter om hur många av oss lever sina liv på nätet  idag. Min bakgrund som teknikskribent har även gett mig en förmåga att  sätta mig in i nya system, produkter och tjänster för att sedan snabbt  och trevligt paketera om dem till "kafferums-snackisar", säger Jenny  Öhrn Segolsson i en kommentar.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

Vinter

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.