Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Tele2 lät Sveriges största KISS-fan övernatta i sitt eget minne

Publicerad: 8 maj 2017, 12:16

Med hjälp av 3D projektionsmappning projicerades Johan Falks barndomsrum upp i ett rum inne på Tele2 Arena.

Med hjälp av 3D projektionsmappning återskapade Tele2 KISS-fanet Johan Falks barndomsrum och lät honom övernatta där.


Ämnen i artikeln:

Tele2Tele2 ArenaReklamEdelman Deportivo

I lördags spelade hårdocksgiganterna KISS på Tele2 Arena. Spelningen har fått blandade recensioner men för ett fan blev kvällen, och helgen, lite extra speciell. Tele2, i samarbete med Edelman Deportivo, hade nämligen låtit återskapa massiva KISS-fanet Johan Falks barndomsrum där han en gång spelade vinylen "Destroyer" så att högtalarna brann.

Barndomsrummet återskapades med hjälp av 3D projektionsmappningsteknik, rekvisita och återskapade dofter.

– Minnen skapas och delas mer än någonsin under konserter idag. Tele2 Arena är Sveriges mest uppkopplade arena och vi är stolta över att kunna möjliggöra för fansen att dela nya minnen live på plats. På lördag kommer nya oförglömliga minnen få liv och det hyllar vi genom att låta superfanet Johan Falk övernatta i sitt första minne med bandet KISS och låta allmänheten besöka det online, säger Åse Holmberg, kommunikations- och marknadsdirektör på Tele2.

Johan Falk driver även forumet KISS Army Sweden och har skrivit boken "KISS i Sverige". Under en 360-sändning kunde även utomstående besöka det gamla pojkrummet.

– Jag kommer ihåg ett speciellt minne när jag satt och lyssnade på plattan ”Destroyer”. Jag hade ju fått lite feeling så jag höjde volymen hela tiden och det gillade ju inte min far. Så han plockade ut proppen och det blev helt tyst i rummet. Jag kommer ihåg hur det luktade. Det luktade bränt från min stereo. Det är ett stort minne som jag har kvar, säger han.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.