Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Tele2:s nya app låter kunderna surfa i sömnen

Publicerad: 20 september 2017, 11:21

För få timmar på dagen för att hinna med all surf?

Foto: Faksimil

Tele2 fortsätter visa på fördelarna med obegränsad surf med nya appen "Power nap" – en app som låter dig surfa när du sover.


Ämnen i artikeln:

Tele2Åkestam HolstReklam

"Power nap" är nästa steg i Tele2:s omtalade och stundtals svårbegripliga koncept "School of Power", framtaget av Åkestam Holst.

Tanken med "Power Nap" är enligt Tele2 att testa gränserna för deras abonnemang "Unlimited", ett abonnemang med obegränsad surfdata. Användaren kan med hjälp av appen lägga in en rad sajter vars innehåll sedan läses upp under insomning och sömn.

– Världen är alltmer uppkopplad och vi på Tele2 ser tydligt att många av våra kunder använder mer data. Vi menar att mobilsurf ger oss allt större möjlighet att ta del av det uppkopplade livet i stort och med Power nap vill vi förmedla ett exempel på hur man kan maxa sitt dataanvändande, säger Henrik Lönnevi, affärsområdeschef privatmarknaden Tele2 Sverige.

Användarna kan även ställa in hur lång tid de vill att appen ska ägna åt varje sajt.

– Power Nap är en symbol för obegränsad data och alla de möjligheter det uppkopplade livet har att erbjuda. Varför förlora 8 timmars surftid varje dygn bara för att din kropp är trött?, säger Hugo Wallmo, art director på Åkestam Holst.

Appen finns tillgänglig i App Store och Google Play.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Tele2Åkestam HolstReklam

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.