Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Telenor väljer Lowe Brindfors

Publicerad: 16 juli 2010, 09:04

I maj bröt Telenor med Garbergs efter närmare fem år tillsammans. En upphandling har sedan dess varit igång. Nu meddelar telejätten att Lowe Brindfors blir Telenors nya huvudbyrå.


Ämnen i artikeln:

Lowe BrindforsTelenorBjarte Eide

Kraven som ställdes i upphandligen för att kunna axla Lead Agency-rollen var kompetens inom såväl köpt media som kommunikation inom retail, på webben och mot befintlig kundbas. Vidare skulle byrån ha stor erfarenhet av både konsument- och företagsmarknaden.

Samarbetet omfattar alla Telenors reklamtjänster, så som reklamfilmer, print, webb, retail, utomhus och CRM.

Mattias Ringqvist är marknadschef Telenor Mobil Konsument, Telenor Sverige:
– Lowe Brindfors vann upphandlingen tack vare att man kombinerade professionalitet, arbetssätt och kreativitet med en energi som vi tyckte om.

På Lowe Brindfors ser man fram emot det nya samarbetet och att önska Telenor välkommen som ny kund efter semestern.
– Vi ser fram emot att skapa marknadskommunikation som är annorlunda, modig och nyskapande i en högt konkurrensutsatt kategori. Det är den typen av kreativitet som bidrar till ökade marknadsandelar, ändrade attityder och högre försäljning. Telenor delar vårt tankesätt och har stora ambitioner för sin kommunikation och sitt varumärke. Vi ser alla fram emot att önska Telenor välkommen till byrån efter semestern säger Bjarte Eide, VD Lowe Brindfors.

Tero Marjamäki

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.