Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

The Fan Club byter vd

Publicerad: 20 mars 2013, 13:22

Ulla-Karin Barret lämnar över till Ola Obrant Andreasson

Ulla-Karin Barret lämnar rollen som vd på reklambyrån The Fan Club i Malmö. Hon stannar som projektledare medan delägaren och medgrundaren Ola Obrant Andreasson tar över som chef.


Ämnen i artikeln:

The Fan Club

– Det är ett eget beslut, det var tid att ge utrymme för annat. Jag kommer att fortsätta jobba inom bolaget som projektledare, säger Ulla-Karin Barret som varit vd i fyra år, säger Ulla-Karin Barret till nyhetsbyrån Rapidus.

Ola Obrant Andreasson ser en tendens där kommunikationsbyråernas arbete alltmer handlar om kampanjer som skapar diskussioner.

– I det arbetet räcker de traditionella kanalerna inte riktigt till längre. Provocera, underhålla, kändisar, tävlingar och att hjälpa folk i vardagen är metoder som vi arbetar allt mer efter, säger han till Rapidus.

2012 låg omsättningen för The Fan Club kvar runt 17 miljoner kronor med ett resultat på knappt en miljon. Byrån har i dag 13 anställda.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

The Fan Club

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.