Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

The Pop Up Agency samarbetar med internationell stjärnkreatör

Publicerad: 23 juli 2014, 09:44

Jeff Greenspan

Foto: Privat

Byrån The Pop Up Agency grundades av sex Hyper Island-studenter för två år sedan. Nu inleder byrån ett samarbete Jeff Greenspan, creative director som anses vara en av världens mest kreativa personer när det kommer sociala medier.


Ämnen i artikeln:

BuzzfeedHyper Island

Som creative director har Jeff Greenspan erfarenhet från såväl Madison Avenue som Sillicon Valley. Han var först med att ha positionen chief creative Officer på BuzzFeed och kommer nu att ingå i The Pop Up Agency's nya projekt, Featuring.

Termen är hämtat från de samarbeten som vanligtvis sker inom musikindustrin och Jeff Greenspan kommer att jobba sida vid sida med The Pop Up Agency där han ska försöka bidra med kreativa lösningar.

Projektets syfte är att bjuda in de bästa kreatörerna runt om i världen att arbeta tillsammans med The Pop Up Agency under en begränsad period.  

– Vi har alltid velat utmana reklambranschen. Istället för att konkurrera och jobba emot andra byråer, väljer vi att samarbeta med dem. Feedback och samarbete är två otroligt viktiga delar i The Pop Up Agency's kultur, så därför var "featuring" en naturlig väg att gå. Nu är det officiellt att Jeff är vår första "feature" kreatör, vilket känns otroligt stort, säger en av grundarna Zlatko Corluka i ett pressmeddelande.

Jeff Greenspan avslutade nyligen sin tjänst på BuzzFeed. Innan dess verkade han som kreativ strateg på Facebook i Sillicon Valley, creative director på BBDO och associate crative director på R/GA i New York.  Enligt Business Insiders lista är Jeff Greenspan den 8:e mest kreativa personen under kategorin - Social Media Marketing.  

The Pop Up Agency grundades av sex stundenter på Hyper Island 2012 och har jobbat med med Coca Cola, Facebook. TBWA, BBH och Conde Nast.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

BuzzfeedHyper Island

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.