Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Thorn skapar ny division

Publicerad: 7 februari 2014, 10:31

Dan Palmsten.

Foto: Pressbild.

Thorn Room är en ny division hos Helsingsborgsbyrån Thorn Reklambyrå. Den nya divisionen består av Magnus Wåhlander, Michael Cavalli och Daniel Holm.


Room ska komplettera byråns erbjudande med film, rörlig och digital media och visualisering.

–  Vi skall bli Helsingborgs mest kreativa och spännande arbetsplats.  Dessa tre herrar kommer att tillföra mycket energi och skaparglädje till  gagn för både kunder och medarbetare, säger Dan Palmsten, vd på Thorn  Reklambyrå.

Han menar att dagens kommunikationsköpare ställer allt  högre krav på sina leverantörer, vilket gör att det är viktigt att kunna  fungera som en fullservicebyrå gentemot kunderna.

– Thorn Reklambyrå bildar tillsammans med Thorn Room och Thorn Relations en kreativ treenighet, säger Dan Palmsten.

Michel  Cavalli skapar estetiska stillbilder och filmproduktioner, Magnus  Wåhlander har arbetat med utveckling av idéer och koncept för inredning  av kommersiella rum och Daniel Holm jobbar med visuella idéer och design med hjälp av 3D-grafik samt ljud- och musikproduktion för rörlig media.

–  Vi skapar konceptuella lösningar för  kommersiella rum och visualiserar våra produktioner med hjälp av bild  och motion graphics, säger Magnus Wåhlander.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.