Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Tid är inte pengar – enligt SAS

Publicerad: 28 mars 2011, 13:44

Idag lanserar SAS sin nya reklamkampanj ”Tid till salu” som är tänkt att krossa myten om tid. – Det är slående hur högt folk faktiskt värderar sin tid, säger Johan Åhlen, reklamchef på SAS Sverige, i ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

CP+BSAS

Foto: SAS/CP+B.

Under två eftermiddagar på Arlanda intervjuades passagerare om vad de tycker är viktigast – tid eller pengar. Resultatet är en film på cirka tre minuter. Samtidigt annonserar SAS även i dagspress och på nätet.

– Det är en talande film. Även om resultatet blev vad vi hoppades på var det ändå slående hur otroligt högt folk faktiskt värderar sin tid. Ingenting är regisserat, utan vi fångade in de som dök upp vid gaterna, fortsätter Johan Åhlen. Där hade vi turen att haffa både Leif "Loket" Olsson och blueslegenden Tony Joe White. Och nej, deras tid var inte heller till salu, säger Johan Åhlen, reklamchef på SAS Sverige, i ett pressmeddelande.

Reklambyrån CP+B står bakom kampanjen.

</div><hr />

Malin Carlehäll

Ämnen i artikeln:

CP+BSAS

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.