Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Tillbaka på King – efter 18 år

Publicerad: 22 november 2013, 10:13

Oscar Askelöf – tillbaka på King.

Oscar Askelöf var den första kreatör King anställde 1994 när Sunit Melhotra och Frank Hollingworth startade reklambyrån. Nu, efter avstickare på 18 år, gör Askelöf comeback på King.


Ämnen i artikeln:

KingSunit MehrotraFrank HollingworthForsman & Bodenfors

Under tiden Oscar Askelöf varit borta från King har han varit delägare på Forsman & Bodenfors i 14 år och frilansat i fyra år.

Varför återvänder du till King?
– Jag upplever att de flesta andra byråer mest sysslar med att försöka   skapa sin egen, eller erbjuda sina kunder trygghet i en eller annan form – vilket ju är en lukrativ business eftersom många chefer i Sveriges   näringsliv verkar ha som jobb att behålla sitt jobb. Men jag tycker King   är orädda och oförutsägbara på ett befriande sätt och man ägnar inte   dagarna åt att ängsligt hitta en standardiserad nyckel till framgång – ”såhär måste vi jobba och såhär måste vi tänka för att bli populära".   

– Det blir mindre bekvämt på många sätt, mer riskfyllt, stökigare och man   måste anstränga sig, men i slutändan tror jag chanserna att komma på   unika lösningar är större.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.