Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Tom Beckman ordförande i Guldägget

Publicerad: 11 december 2014, 07:49

Tom Beckman, Prime

Foto: Fredrik Thambert

Primes cd Tom Beckman är Guldäggets huvudordförande 2015. Hans mål är att tävlingen ska visa vägen framåt för branschen.


Ämnen i artikeln:

Guldägget 2015Tom Beckman

I april går Guldägget av stapeln igen på Waterfront i Stockholm. Nu är det klart att det blir Tom Beckman, kreativ chef på Prime, som får det prestigefyllda uppdraget att leda juryarbetet.

– Mitt viktigaste uppdrag är att lyfta fram Guldäggets grundidé och varför det är viktigt att tävlingen finns. Särskilt i en sådan här tid när det händer så mycket i branschen, säger han.

Tom Beckmans viktigaste råd till jurymedlemmarna skiljer sig från många av de tidigare årens riktlinje.

– Det brukar sägas att man ska belöna "jobb du är avundsjuk på". Det är säkert ett bra tips, men mitt råd är "belöna jobb som gör dig bättre som yrkesmänniska". Det ligger närmare hela Guldäggets idé. Tävlingen handlar inte om navelskåderi utan om att flytta branschen framåt.

Nytt för Guldägget 2015 är också att filmkategorin delas upp i två: en för onlinefilm och en för reklamfilm som primärt producerats för köpta kanaler.   

Läs en längre intervju med Tom Beckman i veckans nummer av Resumé. Ingen prenumeration? Lugn, det fixar du här.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Guldägget 2015Tom Beckman

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.