måndag6 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Topptrio lämnar Gyro

Publicerad: 8 maj 2012, 12:32

Mats Gardmo, copywriter, Mats Wallin, art director och Christina Gillberg, projektledare.

En namnkunnig trio lämnar nu Gyro för TOL Tackolov. Det är vice vd:n Christina Gillberg, copyn Mats Gardmo och ad:n Mats Wallin som byter byrå. – Vi har arbetat länge ihop som team och gjort det framgångsrikt, säger Christina Gillberg.

Ämnen i artikeln:

GyroTackolov

FT

Fredrik Thambert


Trion som nu byter byrå ligger bakom flera uppmärksammade kampanjer. Bland annat Bordellen i Almedalen för Järfälla Tjejjour och Världens bästa CV för Ledarna. Mats Wallin och Mats Gardmo har också gjort kampanjen för Lernia som just nu rullar i tv.  
– Att vi går till TOL Tackolov beror mycket på att vi har en samsyn i hur vi anser att marknadskommunikation ska se ut i framtiden. Vi tror att man måste hitta kreativa lösningar som kan förvandlas till samtalsämnen och på så sätt leverera större marknadsandelar för kunden – ungefär som vi gjorde för Järfälla Tjejjour med Bordellen i Almedalen och precis som TOL Tackolov gjorde för Teknikföretagen när de drog igång kampanjen Sveriges störigaste sommarjobb, säger Christina Gillberg som i grunden är projektledare.  

Tillsammans med ledningen på ToL har de nu planer på att flytta fram positionerna. Nästa steg blir en flytt från lokalerna på Skeppsbron.
– Planerna är ambitiösa och vårt fokus är att hitta nya vägar att kommunicera på i den här föränderliga kommunikationsbranschen, säger Christina Gillberg.  

Mats Wallin har tidigare arbetat på byråer som Leo Burnett, Rönnbergs McCann, Ogilvy och Nordin&co medan Mats Gardmo bland annat har varit cd på Ogilvy och Rönnbergs McCann. De båda har också drivit byrån MatsMats & Co ihop.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev