Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Torka aldrig tårar-regissör gör film för Hyresgästföreningen

Publicerad: 7 oktober 2013, 07:43

Simon Kaijser, regissören bakom bland annat SVT:s hyllade dramaserie ”Torka aldrig tårar utan handskar” har gjort Hyresgästföreningens nya reklamfilm


Ämnen i artikeln:

HyresgästföreningenSocial Club

- Jag ville göra en "slices of life"-film om en ung persons första tre månader i eget boende, säger Simon Kaijser i ett pressmeddelande. Ett sorts collage över friheten och utmaningarna - fragmentariskt, men ändå med en tydlig riktning. Och inte minst med en feelgood-karaktär. En bild av hur det borde vara, och skulle kunna vara.

Hyresgästföreningen vill uppmärksamma Sveriges krisande bostadssituation och tog produktionsbolaget Social Club och Simon Kaijser till hjälp.  Reklamfilmerna visas bland annat på TV3, TV4 och Kanal 5 och även på SF Bio. Tillsammans med filmerna lanseras sajten flerhem.nu.

- Att flytta hemifrån är ett av de största stegen i livet. Stort och svårt nog som det är, utan att mötas av ett bostadsklimat som gör det helt omöjligt att hitta boende utan kontakter och pengar. Jag är inte avundsjuk på dagens ungdom, säger Simon Kaijser

Krister Berntsson

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.