Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Tourism Ireland syr ihop 77 meter lång Game of Thrones-vävnad

Publicerad: 18 juli 2017, 07:13

Inte haft tid att se om alla avsnitt inför gårdagens säsongspremiär av Game of Thrones? Lugnt, Tourism Ireland har skapat en 77 meter lång vävnad där de sex tidigare säsongerna sammanfattas.


Ämnen i artikeln:

Game of ThronesReklamPublicis Groupe

Under gårdagen hade den sjunde och nästsista säsongen av HBO:s Game of Thrones premiär. Turerna i Westeros har varit många och det är ibland inte helt lätt att hänga med i alla intriger och komplotter. För den som vill friska upp sitt minne kring vad som egentligen hänt under de tidigare sex säsongerna har Tourism Ireland vävt en 77 meter lång bonad där handlingen i den omåttligt populära tv-serien sammanfattas. Varje avsnitt och nyckelscen har fått en egen plats på bonaden.

Mycket av serien har spelats in på den gröna öns herdar och de senaste fyra åren har HBO jobbat nära Tourism Ireland i en rad olika projekt. Ett av dem, "Doors of Thrones", vann i juni ett guld samt ett silver under Cannes Lions.

Bonaden, som hämtar inspiration från den berömda Bayeuxtapen där normandernas erövring av England skildras, är handsydd och framtagen i samarbete med Publicis London. Den finns just nu att se på Belfast Ulster Museum, men även digitalt.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.