Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag08.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Reklam

Tove Langseth: Så bygger du en karriär i reklambranschen

Publicerad: 30 november 2018, 13:47

Premiäravsnitt för Creative Talks nu även som podd där Nord DDB:s tidigare vd Tove Langseth gästar Göran Åkestam i ett samtal om kreativitet, ledarskap och framtiden. Lyssna på Resumé.se.


Ämnen i artikeln:

Tove LangsethReklamResuméBsmartCreative Talks

För några veckor sedan lanserade Resumé tillsammans med produktionsbolaget Bsmart webb-tv formatet "Creative Talks". Här möter samtalsledaren Göran Åkestam den Platinabelönade kreatören Tove Langseth som lämnade rollen som vd för Nord DDB i våras efter nästan tio år på byrån. Intervjun spelades in kort efter hennes sorti. Nu släpper Resumé avsnittet även som podcast.

I samtalet beskriver Tove Langseth sin syn på kreativitet och hur man tar sig fram i yrkeslivet:

– Det är viktigt att känna vad man kommer att bidra med i en arbetsgrupp eller en byrå i stort. Att alltid komma med något speciellt till bordet. Så att alla inte blir allvetare på byrån. Det gäller att kunna tillföra ett djup. Jag tror på att ha ett djup och gillar att jobba med människor som har ett djup i sig själva.

– En bra idé är att skapa någonting som inte går att missa och som gör att människor fylls av a-ha känsla när de uppmärksammar den. I slutändan handlar det om att skapa en relation med ett varumärke.

Lyssna på podden här.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.