Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Träffades genom Facebook – nu startar de byrå ihop

Publicerad: 12 november 2015, 14:46

Anna Sandahl och Linnéa Gudmunson.

Anna Sandahl och Linnéa Gudmundson träffades av en slump i Facebook-gruppen "Frilans Malmö". Nu slår de sina påsar ihop och startar byrå.


Ämnen i artikeln:

FacebookReklambyråMalmö

Den nya byrån heter Pamp och ligger på Gustav Adolfs torg i Malmö. Grundaren Anna Sandahl kommer närmst från magasinbranschen där hon frilansat som chefredaktör och journalist, bland annat inom Egmont Publishing och Aller media. Sedan i slutet av sommaren har hon arbetat tillsammans med ett team av av skribenter, fotografer, filmproducenter och designers.

Men byrån tog inte fart på riktigt förrän hennes vägar korsades med copywritern Linnéa Gudmunson på Facebook. Från början var det inte tänkt att de skulle jobba ihop, men så blev alltså fallet.
– Jag var anställd på en digital byrå men gick i samma tankar om content marketing som Anna. Kort efter att vi träffats sa jag upp mig från mitt dåvarande jobb. "Vi kör!", berättar Linnéa Gudmunson.

Pamps erbjudande kretsar kring PR, digital marknadsföring och storytelling.
– Vi har otroligt kul och det har vi för att det fungerar. I dag kan vi göra digital kommunikation med mätbara resultat vilket inte var lika enkelt för några år sedan. Malmö är en spännande stad med mycket innovation och öppna sinnen – därför känns det bra att lansera här, även om vi jobbar mot hela Europa. Vi experimenterar med nya sätt att nå ut och kombinerar flera genrer, säger Anna Sandahl.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

FacebookReklambyråMalmö

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.