Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

"Tråkigt att grannarna blev störda"

Publicerad: 6 oktober 2010, 09:39

Flera hundra personer festade hos reklambyrån Wiley & Partners sent i torsdags kväll. Då slog grannarna larm – polisen kom och stängde festen. – Vi är inte som Hans Sydow (vd, Saatchi & Saatchi) och Andreas Rosenlew (ordförande, Grow) som sitter i en elegant pose och dricker te, säger Zeke Tastas, kreativ chef på Wiley & Partners.


Ämnen i artikeln:

Wiley & PartnersZeke Tastas

Zeke Tastas. Foto: Stefan Borgius.

I torsdags kväll bjöd Wiley & Partners in branschen till fest – invigningsparty för den temporära tatueringsstudion East Street Tattooi byråns lokaler på Grev Turegatan på Östermalm i Stockholm.

Det var höglutt och ljudnivån tilltog så pass att grannarna ringde polisen.

En radiobil skickades till platsen och polisen tillämpade åtgärdskod 121: ”medling/tillsägelse” – det vill säga sa åt festdeltagarna att dämpa sig.

– Det är inte så ovanligt när du har en fest som inte är på en krog. Vi är inte som Hans Sydow (vd, Saatch & Saatchi) och Andreas Rosenlew (ordförande, Grow) som sitter i en elegant pose och dricker te. Det är väl tråkigt att grannarna blev störda, men hade det inte hörts att det var fest så hade det varit ett misslyckande, säger Zeke Tastas.

Efter påhälsningen av polisen vid 24-tiden stängdes festen.

– Vi fick sjasa ut folk och gick vidare till Riche, säger Zeke Tastas.

Han säger att han är mycket nöjd med festen.

– Den var grym. Enastående.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Wiley & PartnersZeke Tastas

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.