Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Tre Eurobest-presidenter klara

Publicerad: 25 augusti 2010, 07:50

De första tre av sammanlagt åtta jurypresidenter i Eurobest har utsetts – Fernando Vega Olmos, James Hilton och Jean-Pierre Beaudoin.


Eurobest är inne på sitt 23:e år. Och nu står det alltså klart att tre av åtta jurypresidenter har utsetts för Eurobest.

Den första är Fernando Vega Olmos, kreativ höjdare inom JWT Continental Europe and Latin Amerika. Han blir ansvarig för kategorierna: TV/Cinema, Print, Outdoor och Radio. Fernando Vega Olmos ses som en Argentinas allra starkaste kreativa förmågor och har också en bakgrund som global kreativ chef vid Lowe samt som grundare av Lola.

James Hilton, en av grundarna och tillika kreativ chef på AKQA blir ansvarig för Interactive och Mobile.  James Hilton har varit en starkt bidragande orsak till att AKQA blivit världens största oberoende digitala byrå med kontor i London, Amsterdam, New York, Washington DC, San Francisco, Shanghai och Berlin.
Paris-baserade verkställande direktören för i&E-gruppen,

Jean-Pierre Beaudoin, blir ansvarig för PR, som är en ny kategori för i år. Han ses som en strategisk specialist och har under årens lopp arbetat för multinationella företag såsom: IBM, EADS, Essilor, Procter & Gamble, PricewaterhouseCoopers och Pfizer.
Eurobest är en del av en störra festival som sker vid Handelskammaren i Hamburg den 7-8 december i år. Från och med denna månad går det att skicka in bidrag till Eurobest.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.