Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Reklam

Tre kryddar till det

Publicerad: 8 Juli 2009, 06:30

Tre slår sina påsar ihop med smaksättningsföretaget Santa Maria. I dagarna skickar Tre ut 80 grillrecept till alla sina kunders mobiler.


Ämnen i artikeln:

Santa Maria

Tillsammans med Santa Maria har mobiloperatören Tre tagit fram en grillapplikation för mobilen. Applikationen, som är utvecklad av More Mobile Relations, ska göra det möjligt för Tres kunder att ladda ner grillrecept till sina telefoner.

Malin Brodén, action marketing manager på Santa Maria, säger i en kommentar att mobiltelefoni som kommunikationskanal är ett ganska nytt fenomen för företaget och att de med hjälp av Tre nu testar arenan.

– Så här års är vi mer mobila än annars. Oavsett var du är kan du få snabb tillgång till goda recept och smidigt skapa inköpslistor. Tre är innovativa och har över en miljon användare. Här kan vi dessutom överskådligt presentera alla våra grillprodukter, komma med recept och grilltips.

För Tre blir det ett sätt att flörta med sina befintliga kunder. Enligt Sara Mundt-Petersen, som är marknadsansvarig för Tres befintliga kunder, blir applikationen en sommarpresent.

Applikationen består av recept, grilltips, mms-inbjudningar och tackkort. Allt är dessutom kopplat till mobilens adressbok så att Tres kunder lätt ska kunna skicka sakerna vidare till sina vänner.

Linda Fagerlind

Ämnen i artikeln:

Santa Maria

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.