Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Trigger byter vd

Publicerad: 24 februari 2010, 08:48

Triggers vd Kristina Lundström slutar för att bli marknadsdirektör på Abba Seafood. Toomas Tartu lämnar SCP för att ta vd-jobbet på Trigger.


Ämnen i artikeln:

Trigger

Kristina Lundström.

– Jag kunde helt enkelt inte säga nej till den utmaningen, säger Kristina Lundström till Dagens Industri.

Kristina Lundström har ett förflutet på Unilever. Johan Sundelin, som tidigare var marknadsdirektör på Unilever, blir hennes nya chef. Sandelin är nu vd på Abba Seafood.

Toomas Tartu, tidigare projektledare på SCP, tar över vd-stolen på McCannägda Trigger Momentum.

– Jag ska fortsätta på den kursändring som ledningen har gjort. Sedan ska jag ägna en del av min tid åt att hitta nya kunder tillsammans med byråns projektledare, säger han till DI.

Toomas Tartu.

Trigger har haft ett osedvanligt tufft år under 2009. I slutet av 2008 uppdagades att ekonomichefen på byrån var inblandad i en härva av ekonomiska oegentligheter som ledde till att McCann-koncernen fick skjuta till 70 miljoner  för att rätta till boksluten för 2008.

Detta i sin tur ledde vidare till att Trigger sade upp tio anställda.

– Vi har hanterat den här affären och lder inte av några konsekvenser av den. Det ligger bakom oss. Trigger är ett lönsamt bolag igen, säger Kristina Lundström.

Ulrika Fjällborg

Ämnen i artikeln:

Trigger

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.