Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Trigger festar in nytt namn

Publicerad: 30 augusti 2010, 15:00

Göteborgsbyrån Trigger byter namn till Momentum Sverige. Namnbytet firas med en fest för kunder och anställda i dag, torsdag.


Ämnen i artikeln:

Trigger Momentum

truefalse

Toomas Tartu

Anrika actionbyråvarumärket Trigger går i graven i dag. Namn­bytet är en naturlig följd av de organisationsförändringar som har varit i McCann-nätverket. Sedan Momentum i Stockholm slogs ihop med reklam­byrån Stor­åkers under förra året är Göteborgsbyrån den enda Momentumbyrån i Sverige. Därför tar den också det namnet.
– Vi är ju Momentums byrå i Sverige nu, säger Toomas Tartu, vd.

Namngivningsfesten är i kväll för anställda och kunder. Dessutom kommer nätverkets globala ledning: Kevin McNulty, operativ chef för Momentum globalt, och Stephanie Rudnick, global presschef.
– Vi ser också över vår grafiska profil och vår nya webbplats lanseras på torsdagen, säger Toomas Tartu.

En effekt som han hoppas på är också att namnbytet ska ”förtydliga vårt erbjudande”, säger han.

Är det också ett sätt att tvätta bort de sista resterna av Triggerskandalen från hösten 2008?
– Resterna och resterna … Vi står på starka ben nu, har tagit de kostnaderna som var och vill titta framåt nu. Det som hände det hände, men vi har rensat bort det och har en positiv anda på byrån nu. Vi tittar framåt genom Momentums perspektiv, säger Toomas Tartu.

Ulrika Fjällborg

Ämnen i artikeln:

Trigger Momentum

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.