Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Trots kritiken – Federley (C) fortsätter göra reklam

Publicerad: 30 september 2010, 14:20

I februari gjorde Fredrick Federley kritiserad reklam för Norwegian i utbyte mot en solsemester. Nu har han lånat ut sig åt Novius Ögonklinik. – Syftet är att öka besöksantalet, säger Oscar Boqvist affärsutvecklare på Novius Ögonklinik.


På sajten Glife.se medverkar Fredrick Federley nu i en reklamfilm för ögonkliniken. Han har filmats i samband med att han gör ett första besök inför en laserbehandling för att rätta till sitt synfel.

– Den ger svar på frågor som folk där ute har om vår verksamhet. Många har gått och funderat i flera år innan de kommer hit, säger Oscar Boqvist.

Titeln på filmen är ”Gör livet vackrare med Novius Ögonklinik” och i den korta artikeln finns både klinikens logga och ett flertal länkar till dess hemsida.

Oscar Boqvist vill inte gå ut med vilken ersättning Fredrick Federley fått för sin medverkan.

I februari kritiserades riksdagsmannen efter att han bjudits på flyg till och all inclusive-hotell på Kanarieöarna av Norwegian. Som motprestation bloggade han om resan och skrev en artikel om den, även den på Glife.se

Resume.se söker Fredrick Federley för en kommentar.

Ove Gustafsson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.