Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Trötta maratonlöpare får gratisåk

Publicerad: 26 maj 2015, 07:44

Taxi 020

Foto: Pressbild.

På lördag går Stockholm Marathon av stapeln för 37:e gången. 20 532 löpare från 101 nationer är anmälda till årets lopp. Men alla löpare kommer inte i mål, därför erbjuder Taxi 020 gratis skjuts till utmattade maratonlöpare.


ASICS Stockholm Marathons deltagarsiffror visar på en tydlig trend. För även om årets deltagarantal ligger något under föregående års, så har det skett en konstant ökning av antalet personer som anmält sig till Stockholm Marathon de senaste 17 åren – och det internationella intresset för årets lopp är rekordstort. Men alla som startar går inte i mål. Därför kommer Taxi 020, som är officiell leverantör till ASICS Stockholms Marathon 2015, att bistå med gratis skjuts till alla som avbryter lördagens lopp.

– Vi kommer att stå vid utvalda vätskekontroller, redo att komma till undsättning och erbjuda gratis skjuts till deltagare som av olika anledningar måste bryta. I våra bilar finns också möjligheten att ersätta träningsskorna med sköna flipflops för att lindra varma, trötta och skavande fötter, säger Frederick Scholander, marknadschef och kommunikationsansvarig på Taxi 020.

Taxibolaget har 25 miljövänliga bilar på plats, samtliga erbjuder gratis skjuts till målområdet vid Stockholms Stadion/ Östermalms IP.

Linnéa Kihlström

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.