måndag6 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Trygg-Hansa flirtar med Chris och Madde

Publicerad: 30 januari 2014, 14:33

Försäkringsjätten Trygg-Hansa vill påminna alla föräldrar om vikten av att teckna en gravidförsäkring. Byrån Lowe Brindfors har bland annat kopplat in komikern Kristoffer Appelquist för att lära Chris O´Neill några viktiga gravidfraser.

Ämnen i artikeln:

Lowe BrindforsKristoffer Appelquist

KB

Karl-Johan Byttner


”The Pregnancy Phrase Guide”. Det kallas Lowe Brindfors nya upplägg för Trygg-Hansa, som ska fungera som ett stöd för bolagets gravidförsäkringar.

Här har man kopplat in komikern Kristoffer Appelquist.

Han inleder bland annat med:
”Hej  jag heter Kristoffer och du heter Christopher, men vi kallar dig för  Chris. Och du är den killen som vi alla är avundsjuka på. Du snodde den  snyggaste tjejen i Sverige, du gifte dig med henne och nu i mars ska ni  ha
barn.”

Trygg-Hansa uppger att man försäkrar vartannat barn i  Sverige idag och därmed vet hur viktigt det är att teckna ett  försäkringsskydd så tidigt som möjligt.  Det vill säga redan när barnet  ligger i magen.

Trygg-Hansa ökade antalet gravidförsäkringar med 35  procent under förra året och hoppas nu få ytterligare skjuts i och med arbetet från Lowe Brindfors-signerade kampanjen.

Kristoffer Appelquist  konstaterar att Chris O´Neill inte förstår så mycket svenska och kopplar  därför in en klassisk brittisk nanny – JO.

För att hjälpa Chris på  vägen har man också tagit fram ett antal gravidfraser – en sådan är  ”phoo–glossning” (det vill säga foglossning).

Kristoffer Appelquist konstaterar att det är något som gör rejält ont.

Ett annat exempel är ”Youngel Vrawl”.
–  She is gonna have cravings for Youngel Vrawl och you gonna have to  springa ut mitt i natten och släppa everything u have in hand to get  those Youngel Vrawl, säger Kristoffer Appelqvist.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev