Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag16.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Reklam

Tungt avhopp från Lowe Brindfors

Publicerad: 12 februari 2008, 09:43

Lowe Brindfors tappar ytterligare en framstående projektledare. Jan Lindforss, som arbetat med flera tunga kunder, går till Garbergs. – Självklart är det tråkigt, säger Håkan Engler, kreativ chef på Lowe Brindfors.


Jan Lindforss lämnar Lowe Brindfors för Garbergs.

Nyligen valde projektledaren Lina Wätte – bland annat ansvarig för Electrolux – att lämna Lowe Brindfors för Storåkers McCann.

Nu försvinner ännu en viktig projektledare, nämligen Jan  Lindforss. Han har under sin tid på byrån arbetat med kunder som SEB, Nokia; Arla, HQ Bank och Coop näthandel.

Lindforss nya arbetsgivare blir Garbergs.

– Det händer hela tiden att folk byts ut, men i det här fallet är det väldigt tråkigt eftersom det handlar om en väldigt duktig projektledare, säger Håkan Engler.

Två duktiga projektledare förvinner på kort tid. Kommentar?
– Jag tror att det är en ren tillfällighet. I fjol hade vi betydligt lägre personalomsättning än tidigare och jag ser det här som en ren slump.

Enligt Håkan Engler har Lowe Brindfors nya namn på ingång. Rekryteringarna uppges vara klara, men han vill ännu inte offentliggöra dem.

Resume.se har sökt såväl  Jan  Lindforss som Garbergs Martin Gumpert för kommentarer, utan framgång.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.